17 березня 2025 року на базі кулінарного хабу «Майстерня смаків» відбувся майстер-клас з основ традиційної італійської кухні для майбутніх кухарів під керівництвом Президента Асоціації U.C.M.-Italy Paolo Brescia та тьюторів Проєкту EuroEst Софії Міщенко та Віталія Касюка.
Готували пасту ручної роботи з томатами та спеціями, ознайомились з особливостями технології приготування.
Гостями майстер-класу були Ольга ЛозоваяАнтон Демура , Valery Borisova , Дніпровський технолого-економічний фаховий коледж (директор Карпов В.Н.), Державний професійно-технічний навчальний заклад “Криворізький навчально-виробничий центр” (директор Володимир Кісліченко ), Комунальний заклад освіти “Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” Дніпропетровської обласної ради” (директор Дяченко Н.В.)
Всі учасники отримали позитивні емоції та опанували основи італійської кухні.
Щиро вдячні Асоціації U.C.M.-Italy за можливість розвитку та відкриття нових горизонтів.




