22 листопада в закладі відбувся незвичний практичний майстер-клас, метою якого є збереження традицій української культури, відновлення забутих секретів та таємниць наших предків з різних регіонів України з приготування вареників.
Незвичність майстер-класу полягає в приготуванні вареників одночасно в навчально-практичному центрі і здобувачами освіти онлайн. Доречі, результати своєї роботи здобувачі мали змогу презентувати на онлайн дошці Padlet.
На заході були присутні всі здобувачі освіти кулінарних професій (онлайн) разом з майстрами виробничого навчання, а особливими гостями були учениці 9-х та 10-х класів КЗ “Ліцею № 31” КМР (директор Тетяна Коваленко).
Навчитися готувати смачні вареники легко й швидко, загадати історію походження вареників, різновиди тіста і начинок різних регіонів України було цікаво не лише гостям Ліцею № 31, а й досвідченим педагогам.
У навчально-практичному центрі Державного професійно-технічного навчального закладу “Камʼянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” була справжня Феєрія варенків…
Чекаємо нових зустрічей…