Продовжуємо ділитись здобутками минулого року….
Є результат участі у Всеукраїнському кулінарному конкурсі «Гастрономічний код нації», організованим Громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», Громадською Спілкою «GASTRO CLUB» та НМЦ ПТО у Дніпропетровській області.
У номінації “Сила трьох: юшка, хліб та сало”, в категорії “Молоді кухарі – юніори” здобувач освіти ІІІ курсу Солоп Максим посів 3-те призове місце (всього учасників у цій категорії було 16 осіб)
Страви, які готував Максим (Юшка “Весільна”, паляниця з гарбузом, сало шпиговане часником з паприкою і пелюстками чорнобривців), під керівництвом майстра виробничого навчання Віри Миколаївни Панібудьласка оцінені компетентним журі і будуть внесені до електронної версії книги «Гастрономічний код нації».
Чекаємо від організаторів обіцяну нагороду.
А диплом ми вже отримали.
Вітаємо тебе, Максиме!!!