Упродовж вересня -жовтня 2023 року викладачі та майстри виробничого навчання нашого закладу брали участь у Всеукраїнських кулінарних конкурсах «Гастрономічний код нації», організованих Громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», Громадською Спілкою «GASTRO CLUB» та НМЦ ПТО у Дніпропетровській області.
Професійне журі конкурсів високо оцінило оригінальні автентичні страви представників закладів освіти України.
Результатом участі є:
- 3-е місце у категорії “Торти України” з роботою торт “Наречена”.
Автор – старший майстер кулінарного профілю Дащенко Наталя Миколаївна.
(Доречі, у виробі використані для оздоблення цукрові квіти маку та інші цікаві елементи наповнення та декору.)
- У номінації “Сила трьох: юшка, хліб та сало”, в категорії “Молоді кухарі – юніори” здобувач освіти ІІІ курсу Солоп Максим посів 3-те призове місце (всього учасників у цій категорії було 16 осіб). Страви, які готував Максим (Юшка “Весільна”, паляниця з гарбузом, сало шпиговане часником з паприкою і пелюстками чорнобривців), під керівництвом майстра виробничого навчання Віри Миколаївни Панібудьласка оцінені компетентним журі і будуть внесені до електронної версії книги «Гастрономічний код нації».
Бажаємо подальших професійних успіхів, наснаги, творчих ідей та звершень нашим колегам, причетним до написання гастрономічної історії України!






