Гарбуз виводить з організму токсини і шлаки. Дієтологи переконані, що овоч необхідно включити в раціон людям з атеросклерозом, туберкульозом і подагрою. Також гарбуз зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, має протинабряковий ефект. Гарбуз містить калій, магній, клітковину і каротиноїди.
Високий вміст цинку виводить овоч в трійку лідерів по корисності. Відсутність крохмалю, холестерину і трансжирів – причина, по якій гарбуз ідеально підходить для тих людей, що худнуть.
Здобувачі освіти першого курсу групи ПК-3/41 (кухар, кондитер) це запам’ятали та під керівництвом майстра в/н Кодряну Л.М. з радістю і задоволенням відпрацювали технологію приготування запіканки з сиру і гарбуза.
Також до гарбузового марафону доєднались здобувачі освіти першого курсу, гр.КМ-2 (кухар, майстер ресторанного обслуговування) разом з майстром в/н Сабадаш Ю.А.
Слідкуємо за фігурою і бажаємо смачного!




