Здобувачі першого курсу відпрацювали технологію приготування запіканки з сиру і гарбуза

Гарбуз виводить з організму токсини і шлаки. Дієтологи переконані, що овоч необхідно включити в раціон людям з атеросклерозом, туберкульозом і подагрою. Також гарбуз зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, має протинабряковий ефект. Гарбуз містить калій, магній, клітковину і каротиноїди.

Високий вміст цинку виводить овоч в трійку лідерів по корисності. Відсутність крохмалю, холестерину і трансжирів – причина, по якій гарбуз ідеально підходить для тих людей, що худнуть.

Здобувачі освіти першого курсу групи ПК-3/41 (кухар, кондитер) це запам’ятали та під керівництвом майстра в/н Кодряну Л.М. з радістю і задоволенням відпрацювали технологію приготування запіканки з сиру і гарбуза.

Також до гарбузового марафону доєднались здобувачі освіти першого курсу, гр.КМ-2 (кухар, майстер ресторанного обслуговування) разом з майстром в/н Сабадаш Ю.А.

Слідкуємо за фігурою і бажаємо смачного!

з 21 по 25 квітня 2025 року було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту 25 квітня 2025 року. Протягом тижня були організовані та проведені різноманітні заходи, включаючи тренінги, виховні години, практичні заняття, майстер-класи, виставки та вікторини. Основною метою заходів було забезпечення підготовки учасників освітнього процесу до дій у надзвичайних ситуаціях та формування навичок […]

День Європи

День Європи у європейських країнах та в Україні святкується 9 травня щороку. Минулого року Україна приєдналася до Європейської спільноти та перенесла офіційно День Європи також на 9 травня згідно з Указом Президента. Це свято відзначають країни Євросоюзу, а також країни, що обрали курс європейської інтеграції та прагнуть вступити до ЄС. В центрі до Дня Європи […]

 Щиро вітаємо з успішним завершенням навчання чергову групу кухарів Дніпропетровщини у Кулінарному хабі «Майстерня смаків»!  Сьогодні ми святкуємо особливу подію – випуск кухарів закладів освіти територіальних громад Дніпропетровської області, які завершили навчання за освітньою програмою «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти». Ця програма реалізовується на базі гостинного Кулінарного хабу «Майстерня смаків» ДПТНЗ «Кам’янський ЦППРК», […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x