Міцний імунітет — запорука здоров’я всього організму. Болгарський перець містить багато вітаміну A, який, як відомо, допомагає зміцнити імунну систему, більше вітаміну С, ніж цитрусові. Окрім підтримки імунітету та контролю високого тиску, аскорбінова кислота допомагає зберегти когнітивні функції у поважному віці.
Жовтий і помаранчевий болгарський перець містить природні пігменти зеаксантин і лютеїн, які також класифікують як каротиноїди. Відомо, що каротиноїди, які також міститься у багатьох природних жовтих і помаранчевих продуктах — диня, гарбуз, морква, яйця, лосось, тощо — приносять багато користі.
Вивчаючи ці та інші корисні властивості страв, відпрацьовуючи технологію приготування з дотриманням необхідних норм і правил, здобувачі освіти першого курсу гр.КМ-2 (кухар, майстер ресторанного обслуговування) разом з майстром в/н Сабадаш Ю.А., викладачем спецтехнології Брагою О.Ю. провели лабораторно-практичну роботу з теми “Приготування страв з фаршированих овочів “.
Харчуйтесь корисно і правильно!




