Вважаємо, що вони варті одне одного.
Та зараз мова буде саме про котлету. Як зробити її максимально соковитою та смачною? По-перше, треба обрати хороше свіже м’ясо. Фарш можна робити самотужки або придбати у надійних постачальників. По-друге, його необхідно добре відбити до однорідності. Котлети формуйте завтовшки 1 см і робіть трішки більшими за діаметром, ніж ваша булочка. Під час смаження, вони зменшаться в розмірі. Головне – після формування котлеток поставте їх в морозильну камеру на кілька годин. Якщо у вас обмаль часу, хоча б на 30 хвилин. Тоді котлети вийдуть неймовірно соковитими та добре триматимуть форму в процесі смаження.
А ще це дуже зручно, якщо потрібно пригостити близьких чи друзів. Наготували котлет заздалегідь, заморозили, а коли гості вже прийшли, потрібно просто дістати та швиденько їх підсмажити.