Наші здобувачі гр.КМ-2 (кухар, майстер ресторанного обслуговування) діляться з вами простим рецептом кавового напою айс лате:
Зробити його зовсім не складно:
вода (130 г), мелена кава (15 г), молоко (140 г), лід (140 г).
Також знадобляться: гейзерна кавоварка , та френч-прес.
Спершу приготуйте звичайний еспресо. Візьміть блендер, додайте в його чашу готову каву, половину кубиків льоду і ретельно все перемішайте (збийте) до отримання однорідної маси. Візьміть зручну високу склянку (не менше 400 мл), влийте до неї 1/3 холодного молока, додайте ще кілька кубиків льоду і перелийте з блендера готову суміш.
На цьому ваш айс-лате готовий.
На цьому ваш айс-лате готовий.


